Cabinet oftalmologic dealul mare

Deschis din 2003, cabinetul aflat in Bulevardul I. C. Bratianu nr 22 (Complex Dealu-Mare, vis-a-vis de Lidl) va așteaptă pentru consultații oftalmologice adulți și copii (determinare de dioptrii, afecțiuni ale suprafeței oculare, monitorizarea glaucomului) și pentru comenzi de ochelari în optica proprie.

Consultațiile sunt asigurate de medicii care activează și în cadrul Centrului Oftalmologic Optic Art: dna dr Maria Oprescu, dna dr Anca Oprescu Gîrneață, dr Andrei Gheorghe. Programarlle se fac telefonic la numarul 0245 211 964 sunând de luni pana vineri între 11 si 18.

Cabinetul Oftalmologic Optic Art nu se afla în contract cu CAS Dambovita (nu se fac consultații pe bilete de trimitere).

DR. MARIA OPRESCU

30 de ani de experienta in slujba pacientilor, cea mai mare experienta chirurgicala din judet, specializata pe chirurgia polului anterior (operatii de cataracta, plastii oculare - operatii ale pleoapelor, pterigion chisturi etc), ofera si consultatii complete pentru adulti si copii.

Vezi echipa completa..

OPERATII REALIZATE IN CLINICA

Operatii de cataracta cu cele mai moderne si performante aparate si cristaline, plastii oculare: interventii ale pleoapelor (ectropion, entropion, excizia tumorilor pleoapelor, blefarochalazis, xantelasme etc), chirurgia pterigionului, excizia chisturilor palpebrale si conjunctivale, injectii intravitreene.

DR. ANCA OPRESCU GIRNEATA

Specializata pe afectiuni vitreoretiniene, realizeaza consultatii complete pentru adulti si copii, tratamente laser ale afectiunilor oculare, injectii intravitreene, interventii chirurgicale oculare.

Daca Aveti Intrebari, Ne Puteti Contacta La 0725 216 409