1. Identitatea si datele de contact ale operatorului


Website-ul www.opticart.ro este operat de societatea SC OPTIC ART SRL, cu sediul social in Str. Cetatii 24 Jud. DAMBOVITA, Loc. TARGOVISTE, societate inregistrata la registrul comertului sub nr. J15/1779/2004, Cod Fiscal RO6721081,  email: contact@opticart.ro, telefon: 0725.216.409

Prin prezentul document se stabilesc termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.opticart.ro . Accesarea site-ului  ca vizitator, completarea formularelor prezente in site, implica explicit acceptul dumneavoastra privind termenii si conditiile de utilizare, precum si politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, cu toate consecintele care reies din acestea.  Prin completarea formularelor va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii cerute.. Accesand website-ul www.opticart.ro, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestui website. SC OPTIC ART SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor.

SC OPTIC ART SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.opticart.ro precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

2. Copyright

Intregul continut al site-ului www.opticart.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC OPTIC ART SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC OPTIC ART SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Accesul la site

SC OPTIC ART SRL  garanteaza utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii se confera utilizatorului sau vizitatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC OPTIC ART SRL  fara acordul scris prealabil al acesteia.

4. Reclamatii

Vizitatorul poate reclama ori notifica orice neajunsuri, plangeri, probleme aparute, somatii etc. in scris prin posta la adresa Str. Cetatii 24 Jud. DAMBOVITA, Loc. TARGOVISTE, prin fax la nr: 0245.211.964, sau prin email la: contact@opticart.ro. In maxim 30 de zile veti primi un raspuns din partea noastra.

5. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii,  vizitatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.