Cum te poţi programa

Când faceți o programare, veți fi întrebat:

  • Pentru ce problemă doriți o consultație - dacă este ceva urgent (scăderea bruscă a vederii, dureri oculare sau discomfort ocular puternic), va rugăm să specificați.
  • Vârsta persoanei pentru care se face programarea
  • La ce medic doriți programarea
  • Veți fi rugat să lăsați un număr de telefon la care să vă putem contacta (pentru confirmarea programării, pentru modificări survenite în programul medicului etc)
  • Vă rugăm să specificați dacă pacientul pentru care doriți programarea este imobilizat în scaun cu rotile sau are probleme grave de sănătate asociate.

În funcție de locurile disponibile și de cerințele dumneavoastră, ne vom strădui sa va oferim o programare care să vă mulțumească.

Dacă intervine ceva în programul dumneavoastră și nu mai puteți ajunge la consultație, vă rugăm să ne anunțați.

Programări multiple

Puteți programa mai mult de o persoană însă este foarte important să specificați din momentul efectuării programării pentru câte persoane faceți programarea.

Consultaţii copii

Pentru primul consult oftalmologic al unui copil, va rugăm sa citiți secțiunea Consultații Oftalmologice pentru Copii din cadrul site-ului nostru.

DR. MARIA OPRESCU

30 de ani de experienta in slujba pacientilor, cea mai mare experienta chirurgicala din judet, specializata pe chirurgia polului anterior (operatii de cataracta, plastii oculare - operatii ale pleoapelor, pterigion chisturi etc), ofera si consultatii complete pentru adulti si copii.

Vezi echipa completa..

OPERATII REALIZATE IN CLINICA

Operatii de cataracta cu cele mai moderne si performante aparate si cristaline, plastii oculare: interventii ale pleoapelor (ectropion, entropion, excizia tumorilor pleoapelor, blefarochalazis, xantelasme etc), chirurgia pterigionului, excizia chisturilor palpebrale si conjunctivale, injectii intravitreene.

DR. ANCA OPRESCU GIRNEATA

Specializata pe afectiuni vitreoretiniene, realizeaza consultatii complete pentru adulti si copii, tratamente laser ale afectiunilor oculare, injectii intravitreene, interventii chirurgicale oculare.

Daca Aveti Intrebari, Ne Puteti Contacta La 0725 216 409