Bine ați venit la singura clinică oftalmologică din județul Dâmbovița.

Centrul Oftalmologic Optic Art și-a deschis porțile din februarie 2018.

Centrul Oftalmologic Optic Art nu se află în contract cu CAS Dambovita (nu se fac consultații pe bilete de trimitere).

Centrul oftalmologic Optic Art aduce în premieră în județ cea mai modernă sală de operații, la standarde europene, utilată cu cu cele mai performante aparate pentru operații de cataractă și alte tipuri de intervenții oftalmologice.

Gândit, construit și dotat special pentru îngrijirea completă a sănătății ochilor dumneavoastră.

Consultaţii complete

În cadrul clinicii noastre se pot efectua consultații oftalmologice complete pentru adulți și copii, investigații paraclinice oftalmologice (ecografii oculo-orbitare, tomografii retiniene, câmp vizual, pahimetrie, biometrie ultrasonică și optică etc), intervenții laser oculare (laser YAG pentru cataracta secundară și iridotomii și laser Argon pentru afecțiuni retiniene), intervenții laser pentru glaucom, operații de cataractă, injecții intravitreene și plastii oculare.

Aparatură de ultimă generaţie

Vă așteptăm cu cabinete de consultații dotate cu aparatură performantă de ultimă generație, medici cu experiență, optica medicală cu cea mai mare gama de rame și lentile de ochelari, de la produse avantajoase ca preț până la branduri renumite de rame precum Ray-Ban, Police, Ninca Ricci, Escada, Guess, Vogue, Jaguar, Tommy Hilfiger și multe, multe altele, precum și lentile de ochelari la prețuri avantajoase.

Centrul oftamologic OPTIC ART
Prezentare video

Optic Art este un centru oftalmologic modern ce ofera pacientilor servicii de inalta calitate, fiind dotat cu aparatura de ultima generatie.


Pe langa gama larga de rame si lentile pentru ochelari, in cadrul centrului OPTIC ART veti putea beneficia de servicii medicale oftalmologice complete, incepand de la consultatii adulti si copii pana la operatii.

DR. MARIA OPRESCU

30 de ani de experienta in slujba pacientilor, cea mai mare experienta chirurgicala din judet, specializata pe chirurgia polului anterior (operatii de cataracta, plastii oculare - operatii ale pleoapelor, pterigion chisturi etc), ofera si consultatii complete pentru adulti si copii.

Vezi echipa completa..

OPERATII REALIZATE IN CLINICA

Operatii de cataracta cu cele mai moderne si performante aparate si cristaline, plastii oculare: interventii ale pleoapelor (ectropion, entropion, excizia tumorilor pleoapelor, blefarochalazis, xantelasme etc), chirurgia pterigionului, excizia chisturilor palpebrale si conjunctivale, injectii intravitreene.

DR. ANCA OPRESCU GIRNEATA

Specializata pe afectiuni vitreoretiniene, realizeaza consultatii complete pentru adulti si copii, tratamente laser ale afectiunilor oculare, injectii intravitreene, interventii chirurgicale oculare.

Daca Aveti Intrebari, Ne Puteti Contacta La 0725 216 409