Cea mai mare optică medicală din județul Dâmboviţa

Vă așteptăm la cea mai mare optică din județ, dotată cu cel mai performant atelier de montaj ochelari. Avem un stoc permanent de rame din toate categoriile de preț, lucrăm cu furnizori de bună calitate de rame și lentile pentru a va oferi ochelari rezistenți, potriviți, efectuați conform prescripției (rețetei).

Montăm orice tip de lentile pe orice tip de ramă. Garantăm calitatea execuției montajului de ochelari și respectarea prescripției de ochelari. Montăm atât lentile simple (monofocale), cât și bifocale sau progresive de cea mai bună calitate, la prețuri foarte avantajoase.

Gamă variată de modele & preţuri pentru toate buzunarele.

PROMOTII ACTIVE

In optica desfasuram promotii permanent, descoperiti promotiile noastre sau ale producatorilor de renume cu care colaboram.

RAME

Oferta noastra de rame este inegalabilă: de la rame de buget cu prețuri începând cu 40 lei, la rame de la firme cunoscute pentru eleganța și calitatea lor. De asemenea, avem consultanți care vă pot ajuta să alegeți rama cea mai potrivită pentru fizionomia dumneavoastra, precum si lentilele cele mai potrivite nevoilor si bugetului dumneavoastră.

LENTILE

În optica noastra veți găsi toate tipurile de lentile pentru ochelari: monofocale (simple), bifocale (2 in 1) sau progresive (o lentilă pentru toate distanțele) de la furnizori de încredere si de renume (HOYA, ESSILOR, ZEISS etc.), cu o gamă variată de tratamente (durificare, antireflex, hidrofob, heliomate etc). Va oferim sfaturi si toate informațiile necesare pentru a alege lentilele cele mai potrivite nevoilor si stilului dumneavoastră de viață.
Avem permanent oferte speciale la produse selecționate.

ACCESORII

Tocuri, lavete si alte accesorii de optica medicala.

CONSULTATII COMPLETE PENTRU ADULTI & COPII

In cele 3 cabinete dotate cu aparatura completa, beneficiind de experienta medicilor nostri, pentru toate tipurile de probleme oculare.

Prescriere ochelari, diagnosticare boli oculare, tratament medical sau chirurgical, urmarire.

VEZI TOATE SERVICIILE

Cea mai mare gama de rame si lentile pentru ochelari. Ochelari montati in 30 minute de la comanda (*pentru lentilele de stoc).

cititi mai mult...

DR. MARIA OPRESCU

30 de ani de experienta in slujba pacientilor, cea mai mare experienta chirurgicala din judet, specializata pe chirurgia polului anterior (operatii de cataracta, plastii oculare - operatii ale pleoapelor, pterigion chisturi etc), ofera si consultatii complete pentru adulti si copii.

Vezi echipa completa..

OPERATII REALIZATE IN CLINICA

Operatii de cataracta cu cele mai moderne si performante aparate si cristaline, plastii oculare: interventii ale pleoapelor (ectropion, entropion, excizia tumorilor pleoapelor, blefarochalazis, xantelasme etc), chirurgia pterigionului, excizia chisturilor palpebrale si conjunctivale, injectii intravitreene.

DR. ANCA OPRESCU GIRNEATA

Specializata pe afectiuni vitreoretiniene, realizeaza consultatii complete pentru adulti si copii, tratamente laser ale afectiunilor oculare, injectii intravitreene, interventii chirurgicale oculare.

Daca Aveti Intrebari, Ne Puteti Contacta La 0725 216 409