Am reluat activitatea, clinica functioneaza cu program normal.

Cea mai mare optică medicală din județul Dâmboviţa

Vă așteptăm în cea mai mare optică medicală din județ, cu stocul cel mai bogat de rame, lentile și accesorii pentru ochelari. La noi puteți comanda ochelarii de care aveți nevoie, de la ochelari simpli până la montaje complexe (lentile bifocale, progresive, prisme etc).

Montăm ochelarii dumneavoastră respectand intocmai reteta, lucru foarte important, astfel incat sa vedeti bine cu ochelarii prescrisi. La noi veti gasi intotdeauna preturi foarte avantajoase, pentru rame, lentile si accesorii. Prețurile ramelor încep de la 30 lei, iar pentru lentile, de la 25 lei pe bucată.

Gamă variată de modele & preţuri pentru toate buzunarele.

Varietate mare de rame

Avem cea mai mare varietate de rame, cu prețuri pentru toate buzunarele (metal, plastic, fir, capse, titan flex), de la rame de buget (cu preț foarte convenabil, de calitate buna) pana la branduri renumite (RayBan, Vogue, Carolina Herrera, Police, Prada, Dolce&Gabbana si multe, multe altele).

Lentile simple sau lentile premium

Completam cu lentile simple (monofocale) cu durificare, cu antireflex sau heliomate (fotocromatice), lentile bifocale si lentile premium progresive de la cei mai buni furnizori pentru a obtine ochelarii perfecti, atat calitativ cat si ca pret. Va oferim si sfaturi pentru îngrijirea corectă a ochelarilor și accesorii la alegere: tocuri, lavete, șnururi. Reparațiile ochelarilor sunt gratuite pentru clienții noștri (înlocuire de șuruburi, pernițe, îndreptări ale ramei).

CONSULTATII COMPLETE PENTRU ADULTI & COPII

In cele 3 cabinete dotate cu aparatura completa, beneficiind de experienta medicilor nostri, pentru toate tipurile de probleme oculare.

Prescriere ochelari, diagnosticare boli oculare, tratament medical sau chirurgical, urmarire.

VEZI TOATE SERVICIILE

Asigurati-va ca faceti tot posibilul pentru vederea buna a copiilor dumneavoastra.

cititi mai mult...

Consultatii complete, prescriere ochelari, diagnostic, tratament si urmarire.

cititi mai mult...

Cea mai mare gama de rame si lentile pentru ochelari. Ochelari montati in 30 minute de la comanda (*pentru lentilele de stoc).

cititi mai mult...

DR. MARIA OPRESCU

30 de ani de experienta in slujba pacientilor, cea mai mare experienta chirurgicala din judet, specializata pe chirurgia polului anterior (operatii de cataracta, plastii oculare - operatii ale pleoapelor, pterigion chisturi etc), ofera si consultatii complete pentru adulti si copii.

Vezi echipa completa..

OPERATII REALIZATE IN CLINICA

Operatii de cataracta cu cele mai moderne si performante aparate si cristaline, plastii oculare: interventii ale pleoapelor (ectropion, entropion, excizia tumorilor pleoapelor, blefarochalazis, xantelasme etc), chirurgia pterigionului, excizia chisturilor palpebrale si conjunctivale, injectii intravitreene.

DR. ANCA OPRESCU GIRNEATA

Specializata pe afectiuni vitreoretiniene, realizeaza consultatii complete pentru adulti si copii, tratamente laser ale afectiunilor oculare, injectii intravitreene, interventii chirurgicale oculare.

Daca Aveti Intrebari, Ne Puteti Contacta La 0725 216 409