Am reluat activitatea, clinica functioneaza cu program normal.

Tratamentul recomandat pentru cataractă avansată

Operația de cataractă este tratamentul recomandat pentru cataracta avansată. Tehnicile moderne operatorii, prin incizii microscopice, cresc calitatea operației, asigură un disconfort minim pentru pacient (majoritatea pacienților nu simte durere nici în timpul operației și nici după) și recuperare rapidă, toate acestea cu reducerea la minim a riscurilor legate de operație.

Ce presupune operaţia de cataractă?

Intervenția presupune efectuarea a 3 incizii de lucru, una de 2.2 mm si două de 1.2, prin care chirurgul, utilizând instrumente foarte fine, face o deschidere în capsula cristaliniana, lichefiază cu ajutorul ultrasunetelor cristalinul cataractat și îl aspiră, curăță sacul cristalinian și implantează un cristalin artificial foldabil. Inciziile se sigilează fără cusături, pacientului i se îmbunătățește vederea de a doua zi postoperator, de când se înlătură pansamentul pus la terminarea operației.

În Centrul Oftalmologic Optic Art, operația de cataractă se face cu anestezie locală (o injecție lângă ochi), durează aproximativ 20 de minute și se face fără internare (pacientul pleacă acasă după operație și revine a doua zi pentru controlul postoperator).

Dacă optați să faceți intervenția în clinica noastră, veți beneficia de conditii excelente, prețuri avantajoase și, lucrul cel mai important, experiența de peste 25 de ani a doamnei doctor Maria Oprescu, pentru a vă garanta un rezultat cât mai bun.

Medicii noștri vă pot oferi în cadrul consultului preoperator toate informațiile necesare sau solicitate de dumneavoastră

Daca Aveti Intrebari, Ne Puteti Contacta La 0725 216 409